onsdag 17. august 2016

Hvitløkskrutonger

Krutonger er lett å lage og setter en ekstra spiss på supper og salater. Disse er laget med hvitløk og smaker utrolig mye bedre enn krutoner du kjøper ferdig på butikken. Hvis brødet er noen dager gammelt er det bare en fordel. For en klassisk variant bruker du loff, men de fleste typer brød fungerer. Du trenger:

  • Opp til fire skiver brød
  • Olivenolje
  • Salt
  • Pepper
  • 2-3 hvitløksfedd



Sett ovnen på 200 grader. Det er plass til fire brødskiver på en stekeplate, men du bruker så mange du har  lyst på. Skjær skivene i terninger på omtrent en kvadratcentimeter. Spre terningene utover en stekeplate med bakepapir.



Dryss over olivenolje, salt pepper og finhakket hvitløk.

Sett dem i ovnen, vent ti minutter og server! De skal bli sprø og gyldne.

Jeg glemte å ta bilde før jeg hadde dem i salaten min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar